perjantai 22. toukokuuta 2009

Jotain vaaleanpunaista



Eilen jo otin kuvan ensimmäisestä petunian kukasta ja tänään oli tarkoitus ottaa uusi kuva, kun kukka vielä aukeaa lisää, mutta sillepä sattui pieni haaveri - poika onnistui katkaisemaan tämän ensimmäisen kukan. Lapsille tuntuu olevan kaikki mahdollista... Tässä siis se ensimmäinen kukka.



Tuollainen vaaleanpunainenhan tuo on. Itse tykkäsin kyllä tuosta. Noi tummat kohdat (lehtisuonet?) vielä piristävät ennestäänkin kaunista kukkaa. Jännä nähdä, mikä väri seuraavaksi aukeaa.

Tässä myös eilisiä juttuja tänään kuvattuna.



Eli sain virkattua valmiiksi vaaleanpunaisestta bambulangasta tuollaisen jakun (malli 74 novita kesä 2009). Malli on siitä kiva, että noita hihoja on helppo pidentää neidon kasvaessa, sillä ne virkattiin ylhäältä alaspäin. Tuota lankaa mulla on muutenkin jonkin verran jemmassa, joten jonkin pikkupuseron tuosta voisi vielä tehdä...

Eilisestä lankapähkäilystä vielä sananen. Nyt ollaan siinä vaiheessa, että mulle on tulossa reilu kerä sitä kaipaamaani lankaa tältä ihanalta ihmiseltä, josta eilen mainitsin. Värit näyttivät lupaavilta ainakin kuvan perusteella ja jos pieniä eri erästä johtuvia sävyeroja on, niin voinhan mä tehdä kuvio-osat sillä, jota saan ja loput sillä, mitä mulla on. Silloin pienien erojen ei luulisi haittaavan. Toisaalta voihan se olla, että ovat hyvinkin samansävyisiä...

Hyvää viikonloppua toivotellen

1 kommentti:

Äipän touhut kirjoitti...

Voi miten kaunis tuo tytön villaneule onkaan, Kukatkin ovat niin kukoistavia, kuin jostain postikortista. Aurinkoista viikonpoppua.